"Konsten att förstå, veta och återskapa information."

Gaaaaalet bra dag! Igen!!
På morgonen hade vi vetenskap, och åh herregud, Linda hade rätt, läraren är toppen! Under lektionen hann hon använda orden "miffo" "jävla bitch" och "hash-tomte". Haha, nej men åh vad bra hon var. Så flummig lektion. Pratade om vetenskap. Och oj, vad galet smarta och filosofiska personer vi har i vår klass! Trivs!
Eftermiddagen var inte fullt lika kul. Tre föresäsningar om spanien och spanska. Sammanlagt typ 2,5 timmar. 15 min rast mellen varje. Dooog under den sista av rastlöshet. Sista läraren vi hade bröt på ungefär 40 olika språk. Och tänk er spanska med finsk brytning. Hemskt! Dessutom stavade hon universitet som universität.

Men efter skolan så åkte jag och Jojo till stora sätra, för att häsla på, och har nog aldrig förut känt mig så omyckt! Alla lärare liksom sken upp när dem såg oss. Och Hanna, det vi frukatde har hänt. Iallafall en utav dem. Lite senare dök Ida, Lina och Foffe också upp. Vi pratade självklart mest med Tanja och Katta, eller... dem andra pratade inte så värst mycket med Tanja, haha! Men åååååh så skönt det kändes att träffa dem igen! I mer än en minut alltså. Ååååh..
Den 3e september är det öppethus på storasätra. kl10. Ska absolut vara där!

Avtryck

Sänd en tanke:

Avsändare:
Jag kommer igen

E-postadress: (publiceras ej)

Virtuell verklighet:

Tanke:

Trackback
RSS 2.0