Decembersanning.

Nu när jag tänker på det så had det här varit ett förbannat fint jävla år ändå.

JANUARI.
Vi hade tusen olika vikarier i skolan, finaste gänget sov över ois mig och vi hade filmkväll, Jag var i Göteborg på Confusion och det tog slut mellan mig och Alex.


FEBRUARI.
Väldens bästa Emma fyllde två, var på fadderläger i Rättvik-det var kanske den viktigaste händelsen det här året, Sarah bodde hos mig i en vecka, Firade bästa Johanna, Första riktiga vårkänslorna kom.MARS.
Åkte på kryssning till Riga, Följde med Jojo till Stockholm och gick bland annat på en inspelning av ballar av stål och shoppade, Tillbringade nästan varje håltimme i lekparken och såg hur gräset blev synligare och synligare för varje vecka.APRIL
Upptäckte min kärlek till regn och även förtjusningen i att sitta ute på altan och plugga, Det var kärleksvecka i skolan, Åkte till Undersvik på DÅM, Plockade vitsippor, Bästa Maja från Norrtälje kom på besök, Njöt av livet. Allt var fint.


MAJ.
Spexfoto med bästa klassen, Fick jätteångest över att jag snart skulle lämna skolan jag gick på, Vann battle of the bands med mina kåmpisar, Åkte till Gysinge med finfina språkmedia-gruppen.


JUNI.
Åkte till Stockholm med 9orna, 9A vann brännbollsturningingen-som alltid, Hade skolavslutning och det var ett utav de solgligaste stunderna i mitt liv, Åkte till Undersvik med konfirmanderna.


JULI.
Johannis följde med till skärgården, Åkte med Amanda till Gräsö, Anna följde med till stugan, fick min sjömanskläning <3AUGUSTI.
Campade i Vaxholm och Västerås, Sög in det sista av sommarn, Började på Vasa- i S1B, Fick måna nya fina vänner.


SEPTEMBER.
Det blev höst, Jag tröttnade på skolan, Tillbringade dagarna med te och filtar, Bowlade med nya kompisar, Åkte till London!,

 

OKTOBER.
Åkte på miljötinget, Kollade på stjärnfallsregnet, Fyllde år och fick en åra, Fick en systerdotter den 15- då jag fyllde år och befann mig i Bollnäs på våga vara viktig, Firda halloween med fina människorNOVEMBER.
Gick på Idol då det var i Gävle, Var på en riktigt adveni i Undersvik.
Har tyvärr inga bilder.

DECEMBER.
Det snöade. och så smälte det. Vintern jävlas med mig. Jag har firat jul.

L.

Idag har det hänt 3 riktigt, riktigt, riktigt fina saker.

Världens finaste Emma var extra gosig idag, så har legat och kramats med henne och kollat på Emil, mys! Träffade även min gamla högstadielärare på stan när jag var där med Johanna, och så fikade vi. Åh, var så kul att se henne igen!

Jag har fortfarande inte fattat att jag har lov. Men imorgon ska jag soovaaaaa. Åh, så skönt!

Fri.

Jag är lite smått lycklig över snön. Den är så vit, och den får inte töa än. Idag slutade jag (egentligen) 11.15, och tänkte städa när jag kom hem, men sen tyckte jag att det inte var så stökigt, så jag orkade inte. ehehehe.


Lycka i en liten ask.

Ikväll har jag vikt pappersfåglar i miniformat och skrivit brev.
Ska försöka skriva lite på mitt tal sen också. Får bli en lugn kväll. Ganska skönt det också. Nästa vecka blir det lov, jag har inte riktigt förstått det än, men det ska bli skönt. Verkligen.

Oblat och vin? Nej, skumtomtar och mjölk blir det istället.

Det känns helt okej att börja 12.50 imorgon. Klagar inte på det!

Var på cafe existens idag, var lika fint som vanligt. Mycket skratt, speciellt mot slutet. Det är alltid samma tre personer kvar på slutet, hahaha. Mobbingen mot Tierp fortsatte även denna vecka.


Jag som alltid haft vitsippa som favoritblomma, men jag antar att blåsippor är fina de med..

Jo, det är de. Ni är det.

Jag känner för att blogga för första gången på evigheter. Jag känner för att ta tag i saker.. det roliga i det är ju att jag borde lära mig idrotten i och med att vi ska redovisa imorgon.. men jag har ju hela natten på mig att öva på det. Det är nästan så att jag tillochmed orkar ta tag i min blogg header.. fast nej. För jag sitter på skordatorn och har inga bilder, höhö.
Annars då? Jo allt går väl relativt bra. Skolan flyter på.. lite för stressigt sådär som det alltid är...
Imorgon är det onsdag. Cafe existens för sista gången. Det suger lite grann. sista ungkväll på torsdag också tror jag. Allt bara tar slut den här veckan. Eller inte tar slut, inte egentligen. Allt finns ju kvar. På något sätt. Ja, verkligen. Och det är jag glad över.5/12.

jag orkar inte med att det snart är jul. jag orkar inte med skolan. jag orkar inte med att det aldrig kommer någon snö. jag orar inte med att jag inte hittar min tredje nanne-skiva. jag orkar inte med att mitt rum är stökigt. jag orkar inte med att jag måste klippa mig. jag orkar inte med att min nessesär och kamera är hos pappa. och orkar inte med att jag inte vet vart jag har mina kompisar. orkar inte med att jag inte vet vart jag har mig själv. orkar inte med att dagarna och veckorna går så långsamt. orkar inte med att det här året snart är slut. orkar inte med att det känns som att jag har gjort så lite det här året. orkar inte med att alla möbler i mitt rum är fula. orkar inte med att batteriet på skoldatorn dör efter en timme. orkar inte med att jag inte har några fina kläder. orkar inte med att jag måste spara pengar. orkar inte med att jag inte har någon inspiration till någonting. orkar inte med att min sjömansklänning måste strykas. orkar inte med att det snart är för kallt för min höstkappa.

ORKAR INTE. hejdå.

RSS 2.0