Och igår kom vintertid och jag tror att jag kände en dag som förut.

Idag klev jag upp klockan sju, sådär första dagen på lovet och allting. Strax innan nio mötte jag upp Jojo på stan, så tog vi en massa fina höstbilder och kände väl oss färdga vid sisådär tolv- ett tiden, och då gick vi och åt på nian. Där jag mer eller mindre blev beordrad av min lärare att inte plugga under lovet..  trots att vi har seminarie veckan efter.. hm..
Efter att vi hade ätit gick vi hem till Jojo, och rensade ut massa bilder som inte blev bra.. och vi tog väl bort runt 600 bilder, haha.

Det finns bra saker med att kliva upp tidigt- man får mycket gjort!

Här är några utav de 800 bilderna vi tog på mig, men som senare blev bara dygt tvåhundra. Och jag slänger upp många bilder, eftersom ni tycker om mig så mycket! (egentligen för att jag inte kunde välja ut färre än såhär)Dag 17 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.

Oj, jag vet inte.. Någon med ett spännande yrke iallafall! Eller någon som bor i ett fattigt land nere i afrika. Eller någon rik person i USA.

Om man nu byter liv med en person så borde men ju även kunna läsa dennes tankar..? Isåfall skulle jag lätt byta liv med någon utav mina lärare! Få veta vad de tänker under lektionerna gentligen.. hahahha, nej vad fult!
Eller så skulle jag byta liv med ett djur!
Nej, jag vet faktiskt inte..

För att klockorna ringer, och lyserna släcks.

Gårdagen spenderades med världens finaste människor!
Först var vi och härjade vandrade i Uppsala och jag förälskade mig i en halsduk vid namn Clas. Jag tycker så mycket om Uppsala, och någon gång ska jag bo där. Efter att ha irrat runt där ett tag så gick vi tillbaka till tågstation och tog det överfulla tåget hem igen, och fick stå upp halva resan. Men det var en fin resa ändå.
Vi kom hem runt fem har jag för mig, och vid sju mötte jag Danne och Simon på stan, innan vi åkte vidare hem till Petra. Vi fixade oss då och vandrade sedan runt i Bomhus ett par timmar innan vi gick hem till Petra igen. Strax innan tolv så gick jag och Sanna hem till henne som sov där, och jag tror att vi fick betydligt mer sömn än de andra som sov hos Petra.

Idag så vaknade jag upp hos Sanna (som inte är så morgonpigg, men pratar i sömnen hela natten) och tog 20 över ett bussen hem, och var hemma vid typ 10 över två. Vid tre kom pappa och hämtade mig så skulle vi övningsköra, och det går bara bättre och bätte för varje gång! Nästan roligt! Sedan skjutsade han mig till dansen och när jag kom hem från dansen så "pluggade" jag lite innan jag gick ut med Fanny.
Nu är jag trött och känner att jag kommer sova gott inatt!

Imorgon ska jag vara med Jojo, och på tisdag med Carro, och på onsdag ska jag plugga plugga plugga, och på torsdag åker jag till stugan om jag har fattat det rätt!


Dag 16 – En bild på någon du älskar.

Lillsnuttan!! ♥
För att jag inte gjorde som de andra gjorde när de gjorde som man gjorde förr.

FIN DAG FIN DAG FIN DAG. Och det bästa hände för sisådär 5 minuter sedan.

För det första, Jag hann räkna alla uppgifter på mattelektionen, så jag behöver inte räkna hemma.
För det andra, Vi hade en rolig lektion på samhällskunskapen, så vi fick 30'000 freddedollars, som vi fick investera i aktier i grupper på två och två, som vi kommer hålla på med hela läsåret.
För det tredje, Vi hade håltimme, och jag var med Jojo, Foffe och Hanna, som jag inte umgåtts med på tuuusen år, och framförallt inte alla tre på en gång.
För det fjärde,  jag har köpt två UNDERBARA klänningar, och en tröja som är underbar till ena klänningen!
För det femte, idrotten var sådär jättesvettig så det var underbart att duscha efteråt.
För det sjätte, Vi hade ingen svenska idag, så vissa i klassen hade bokseminarie idag, och jag hade det i tisdags då de andra var lediga. Så jag slutade tidigare.
För det sjunde, jag har varit helt pluggfri hela dagen.
För det åttonde, Mattias kom och fikade på KU!!!!!!!!!!
För det nionde, Mattias är en helt galet kunnig, intressant och inspirarande människa,  så vi hade massvis med intressanta diskussioner
För det tionde, vi har massvis med sötsaker hemma.
För det elfte, "Hon log brett, sa: tack, Vad roligt att ni träffade henne!"

"Hon log brett, sa: tack, Vad roligt att ni träffade henne!"    ...!!!!


gif animation generator

Dag 15 – Någonting jag ångrar.

Att jag alltid låtit folk bestämma så mycket över mig. Att jag aldrig riktigt inser att det är MINA val, och att de påverkar MITT liv. Jag har aldrig inset att jag bestämmer över mitt liv, att jag väljer i vilken riktning det ska gå.
Personer har alltid gjort stort inflytande på mig, och det har både haft sina bra och dåliga sidor, och jag ångrar att jag lät det ha dåliga sidor.
Jag har låtit folk säga åt mig vad jag ska göra, och jag har aldrig riktigt vågat tycka själv.
Det är någonting jag ångrar.

Dag 14 – En bild på mig själv för ett år sen.

Jag såg väl ut ungefär såhär..

Dag 13 – Din dag.

Först hade jag spanska, som jag var helt ofokuserad på. Och efter det håltimme, efterom jag inte hade någon matte, och sedan svenska, då vi skulle ha ett bokseminarium, som gick bra, och sedan var det lunch och efter det hade vi engelska, då kollade på vänner, och till sist hade vi historia.. ganska skön dag tycker jag.
Jag slutade klockan fyra, men klockan sex kom systeryster och hämtade mig så åkte vi hem. Här hemma har jag pluggat, och nu sitter jag här.

Ja.. mer spännande än så var det inte..

Dag 12 – En bild på ett ställe jag vart på.

- Ungern.

MILJÖTINGET!!

MILJÖTINGET!!

Allt var jättebra! Förutom maten och sömnen, så känner mig ganska sliten just nu...
Vi har lyssnat på föreläsningar, anordnat en klädbytarstation, lärt känna folk, lyssnat på spelningar, Movits spelade! Vi har demonstrerat, skrattat, sjungit, sovit för lite, livnärt oss på godis, och hört många kloka meningar och åsikter.

Vad som var roligast går inte att säga.. att träffa så mycket folk, att se att det finns så många som faktiskt bryr sig.

Det bästa som blev sagt under helgen måste ju ändå vara "Cykla i filmjölk", och jag ska köpa en bok om hundar. Så är det bara. Haha, alltså.. orkar inte.
Och alltså, längtar nästan till vintern nu, till snön. Ska dissa snöänglar och bygga tusen snögubbar istället. Åååh, så mycket klokt sagt på en så kort tid!

Men det har varit en fin helg, minst sagt. Vill absolut tillbaka nästa år också!

Söta tjejer.
Bra föreläsning.
MOVITS!!!!!!!!
Klädbytarstation
Fett cool tröja.
Jag tror inte du inser, hur oändligt stor det faktiskt är.

Jag kör köpt en helt galet underbar höstkappa. Så är det bara. Den är perfekt. Jag dör. Röd är den också.. åååh..
Men jag orkar inte ta bild och lägga upp, ni får väl se den någon gång ändå.
Kul att jag inte har packat klart än och att min tågbiljett inte hat kommit. Tåget går imorgonbitti. Hahaha, det löser sig, jag har ju Petra!
Åh, nu börjar jag bli peppad inför imorgon! Livet känns fint! Men jag förstår inte så mycket utav det, men det är fint ändå. På morgonen idag pratade vi studietekniker eller stilar. Oftart när jag pluggar, så sätter jag mig på golvet, spriger ut alla papper så jag ser dem tydligt framför mig, öppnar fönstret, tänder ljus, gör iordning te och äter någonting, oftast vindruvor. Det är tydligten hemsk bra att jag gör det.. för vi gick igonom sånt idag, och pratade bland annat om ifall man vill ha tyst ellet ljud, mörkt eller ljust, ordningssamt, eller lite avslappnat och stökigt, ifall man vill äta något eller inte, röra på sig osv.. och det känns tryggt att jag har hittat just det jag vill. Vi fick en lapp vi skulle fylla i med just det här och andra saker.. och tja.. det var minst sagt nödvändigt.

Jag och Sanna ska fixa våra vasakort så vi kommer in på kvällar och helger också. Jag har läst ut min bok på svenskan och är typ klar med filmanalysen. Jag tror jag kan samhällskunskapen och känner mig ganska lugn inför engelskaprovet. Vi fick mycket gjort på håltimmen så på historian känns också som att vi ligger bra till. Jag har snart läst ut min engelska bok också. Allt flyter på ganska bra nu. Härligt.
Mindre bra är det att jag har börjat övningskört. Det är lite bajs och lite tråkigt. Men jag har ätit glass ikväll och köpte en fin kappa, så det är okej ändå.
Imorgon åker jag och hjälper till att rädda världen och nu ska jag plugga lite vägmärken!

Dag 11 – Någonting jag oroar mig för.

Betygen. Nya systemet är skumt. Känns lönlöst att sikta högt, eftersom man måst fylla i ALLT i E för att kunna få högte än E och ALLT i E och C för att få C, och ALLT i E, C OCH A, för att kunna få ett A. Och kraven för ett A är inte dåliga...  Det ända jag bryr mig om att få ett A i nu är svenska. Det SKA jag ha, restan kan jag få E i likagärna..
Innan var det ju så att även om man uppfyllde allt för G, mesta delen av VG, och nästan allt av MVG-delen så kunde man få ett MVG, men i det här fallet skulle du hamna på D, med det nuvarande systemet- vilket motvarar ett G+ eller VG-.... Sämst. Känns omöjligt att få bra betyg..

Det finns massa mer saker jag oroar mig för också.. men är ganska trött på nya systemet.. men när jag lärt mig förstå det blir det nog enklare att nå högt.

Kom upp ur din instngda håla, bort från ditt skrämselhörn,

Trots att huvudvärken dundrar i mitt bakhuvud och jag är trött och irriterad och mitt huvud är överfullt med information, tankar och funderingar, så kan jag inte låte bli att tycka att det har varit en jättefin dag. Början på den kunde inte ha varit bättre.
Vår samhällslärare Fredrik fyller år idag, och detta visste hela klassen genom någon mystisk källa......... och vi bestämde oss för att sjunga för honom, och jag hade med mig partyhattar. Så när han kommer så gömmer vi hattarna och går in i klasrummet som vanligt, men vi sätter oss inte ned- vi står upp. Hahaha, han såg så fundersam ut, och sa "Alltså... ni kan sätta er ned" Och då började vi sjunga, och han fick ha sin hatt på sig under hela lektionen, och det var oerhört svår att ta honom seriöst då..
Men det var kul, resten av dagen var som vanligt.. Hade idrott, som gick bra, och lunch, och håltimme, och sedan nturkunskap, där vi fick tillbaka våra prov.. TRODDE att det gick skitbra.. eftersom det typ stod A:n överallt, men sedan förklarade hon att det var frågor man antingen kunde få F eller A på, och de A:na motsvarade ett E bara... men några riktiga A:n var det också.. så det känns väl helt ok antar jag, jag har inte riktigt greppat det nya systemet än, och det är så svårt att veta när det inte står ett betyg på hela provet, utan bara betyg för varje fråga.Dag 10 – Din önskelista.

Lite tråkigt att skriva nu, med tanke på att jag nyss fyllde år. Och har fått pengar så jag kan köpa det mesta jag vill ha.
Men jag vill ha:
En mörkröd höstkappa
Fler fina anteckningsblock
Mer pengar
Tjocka tröjor
Långa halsdukar
Böcker
Filmer
Nagellack
Andra fina kläder
Fina prydnads saker

Och nu kommer jag inte på nå mer...
Ska till valbo imorgon, och till Uppsala nästa helg, så lite ska jag väl kunna införskaffa inom snart framtid!

Dag 9 – Bild på mig och min bästa vän.
Inte för att jag är med på den.. men men.

Dag 8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.

Jag har väl inte så värst dåliga vanor. Eller jo, massvis. Och jag önskar så att jag kunde bli av med dem.
Jag önskar jag kunde skriva något så enkelt som "bita på naglarna", fast nu är det ju så att jag faktiskt inte biter på naglarna länge... så det kan jag ju inte skriva.
Jag skulle ju kunna skriva att jag önskade att jag inte sköt upp saker så himlans ofta, fast det gör jag ju inte heller.. bara någon gång ibland.. Eller att jag inte äter frukost, fast det gör jag ju.
Men kanske att jag sätter mig direkt vid datorn när jag kommer hem.. fast det är ju nödvändigt för att orka plugga sen, istället för när man kommer direkt från skolan..
Nej.. jag vet inte.. jag har nog inte så många dåliga vanor.. jag har nog nästan inga vanor alls.. gör saker olika hela tiden..

Dag 7 – Min favorit årstid och varför.

Våren helt klart.

Skulle jag rangordna den skulle det nog bli:
1. Våren
2. Hösten
3. Sommarn
4. Vintern

Fast jag gillar alla. Alla har liksom sitt eget lilla speciella, som är viktigt.
Men på våren så liksom vaknar allt till liv. Fåglar börjar kvittra, det blir ljust, man känner äntligen värme från solen. Den tunga snön smälter. Det regnar istället för att snöa. Jag blir så lycklig.
Man får se rinnande vatten igen. Man kan hänga undan den tjocka vinterjackan. Man kan börja använta tights igen. Fingrarna och fötterna slipper bli blåa.
Våren gillar jag abslolut bäst.


Den eviga himlen är blå.

Hahahahaha, åååh, vilken fantasktisk dag!
Bakade tårta med bästastase Emma på morgonen, innan allt fok skulle komma. Och vid halv två ringer det på dörren, och Tuva, Johanna, Anna och Carro står dår och börjar sjunga, och har med dig en ÅRA?! Ja, jag fick alltså en åra. De ville ge mig någonting annorlunda. HAHAHAH jag döör! Men jag fick såklart mycket annat också, och Sanna åååh, du är så rolig! Kul där..
Fick jättemycket fint! Godis så det räcker i två år minst, en kak-kokbok, smycken, pengar,mera godis, pysselgrejer, bak grejer, mer godis, ett superfint foto ♥, och tjaaa.. åran också dårå, och en massa mer!
Johanna har sin egen varian av "älskling, älskling".., "Älskling, älskling.... KOM OCH TA MIG!" Vi lekte kurragömma innan jag och Anna skulle åka till dansen, och dansen var suuuper kul idag! Två utav tre danser helt färdiga! Nu är det bara par hiphopen kvar!

Efter dansen var jag, mamma och benny upp till sjukhuset, och hälsade på Linda, Anna och lilla Hilda. Åååååh, så fiin!
Imorgon blir jag firad igen! Åååh, detta är väldens bästa födelsadag! Eller asså, jag fyllde ju igår, men ändå!
Och jag och carro har spridigt våran hitlåt... snart smäller det!


Dag 6 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.

Kom på att jag glömde den igår.
Jadu... skulle väl resa någonstans tror jag. Skulle väl inte lägga pengarna på något speciellt, de går nog åt ändå. Lite kläder och lita annat fint, och sen skulle jag nog skänka en hel del också. Ja.. det var den miljonen det. Eller vänta, skulle spara lite också.

"Det är ett pris man får betala, när hela världens skor blir för trånga."

JAG HAR HAFT VÄRLDENS BÄSTA FÖRDELSEDAG!
Folk har sjungit för mig, grattat mig, jag har fått presenter, gått på föreläsningar, skrivit en massa massa och spottat ned massvis med tankar på papper, fått ballonger, ätit god kladdkaka, kramats, skrattat av lycka, blivit rörd till tårar, fått en fin liten systerdotter, känt gemenskap och insett massa kloka saker!

Första föreläsningen var bäst. Per från Glada Huddikteatern var där, och jag blev så otroligt rörd. "Tjena bruden, din farsa är kung va? Ah, det är jag med." Hahahahah!
Workshoppen var också toppen! På två timmar har jag utvecklat mitt skrivande otroligt mycket känner jag! Det var skönt att bara kunna skriva ned exakt allt man tänker, utan att det behöver vara det minsta sammanhängande, eller att någon ska läsa det. Det är så sällan man gör det. Och så var det såklart andra uppgifter med, men orkar inte berätta allt :)

Fin dag iallafall. Mycket fin.  Har fått träffa gofia Emma idag också. Filt- och godismys i soffan hade vi också när jag kom hem.
Imorgon kommer världens bästa hit och fikar. Längtar!

Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.

Oj, jag vet inte. Vill nog inte ha så mycket, fast.. ändå är det jättemycket jag vill ha.
Mer tid skulle jag vilja ha, pluggar bort all min tid. Eller, inte all, men mycket utav den, fast det är ju nödvändigt. det är så mycket jag vill göra om dagarna, men som jag inte hinner.

Sen är ju våren inte helt fel heller. Jag vill ha vår. Men inte än, Hösten måste ju få göra sitt först, och vintern, det är viktigt. Men i slutet av Januari kan det få bli vår. Fort ska det gå. Fågelkvitter, slask och ljusa mornar, ja, det vill jag ha. I slutet av Januari.


Jag minns den där dagen. Fin dag. Hur den där eviga skuggan bakom mig hela tiden förföljde oss.

Dag 4 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.


v1yPXw on Make A Gif, Animated Gifs
Tröja ärvd från någon syster
Kofta från H&M
Short från någon affär i Ungern
Röda tights, bruna tights. (färgen är jättefin, men det synns inte.)
Klocka från Claires.
Röd rosett i håret, som inte synns.


Dag 3 – En person jag vill träffa just nu.

Oj, alltså. Många. Fast det finns ju de man saknar lite mer. Katta, Tanja, Jimmy, Maja och Maja. Saknar jag kanske mest precis just nu. Och ganska ofta också. Fast det där var ju inte en person, men ändå, öh, kan ju inte välja ut en av dem.

Vilket tråkigt inlägg..

Dag 2 – Typ av killar jag faller för.

Det finns väl egentligen ingen "typ" av killar som jag faller för.
Jag faller för killar som får mig att skratta, som får mig att längta efter dem, som får det att bubbla i hela kroppen på mig, som får mig att le sådär fånigt.
Någon som är snäppet galnare än mig, men ändå späppet mer jordnära. Som kommer på galna ideér, saker man vanligtvis inte gör till vardags, men samtidigt så ska han kunna dra mig tillbaka mer på marken när jag är påväg bort.
Någon som bryr sig om skolan, men ändå inte är rädd för att släppa plugget och ha kul ibland också.

Någon med varma händer.
Någon med mjuka ögon.
Någon med det där leendet.

Någon som kan sitta på en brygga i flera timmar.
Någon som kan kolla på stjärnorna en hel natt.
Någon som man skyndar iväg till, trots att man man kommer kunna ses i fem minuter, men bara för att få ses iallafall.
Någon som man kan ha kul och skratta med.
Någon som man kan säga vad som hellst till.
Någon som är som en bästa vän.
Någon som är ärlig.

Sedan skadar det ju inte om han har färgat rött hår heller.


Och snart har vattenytan sjunkit med flera meter och hela isberget blir synligt.

Okej, dagen har varit bra. på precis alla sätt. eller nej, jag höll på att dö, frysa ihjäl, och somna under spanskan, men annars så!

Helt otroligt att jag faktiskt förstår det vi håller på med på matten. Talbaser. Hur flummigt är det inte då? Kommer aldrig ha nytta utav att kunna det. Hade inte tänkt bli datorgrejjare.
Och hahahahahaha, vi pratade om syftfel och särskrivning på svenskan. Jag dog som den svenskanörd jag är.
"Lam pojke bortsprungen" "Färre gökar i södra Sverige" "Tre män gripna för våldtäckt på färja"
"En brun hårig sjuk sköterska"
Men historian var ändå bäst. Helt otroligt hur mycket jag lär mig. Så mycket jag lär mig på en vecka i gymnasiet lärde jag mig nog inte ens under hela högstadiet känns det som!

Nej, nu msåte jag fortsätta plugga, återkommer senare och uppdatarer listan (:


Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig.


1. Jag fyller 16 år om 5 dagar.
2. Jag är högerhänt.
3. Jag gillar stora mysiga tröjor, sockor och halsdukar.
4. Jag äger nästan inga stora tröjor eller halsdukar.
5. Nästan alla mina sockor är trasiga.
6. jag tycker att te är det bästa man kan dricka, och slår nästan allt ätbart också.
7. Jag älskar choklad.
8. Jag går sam- beteendevetenskap på gymnasiet.
9. Jag tycker männiksor är dumma i huvet och vill därför jobba med dem i framtiden.
10. Jag tycker livet är vackert.

I brist på saker att blogga om.

Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig.
Dag 2 – Typ av killar jag faller för.
Dag 3 – En person jag vill träffa just nu.
Dag 4 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.
Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.
Dag 6 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.
Dag 7 – Min favorit årstid och varför.
Dag 8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.
Dag 9 – Bild på mig och min bästa vän.
Dag 10 – Din önskelista.
Dag 11 – Någonting jag oroar mig för.
Dag 12 – En bild på ett ställe jag vart på.
Dag 13 – Din dag.
Dag 14 – En bild på mig själv för ett år sen.
Dag 15 – Någonting jag ångrar.
Dag 16 – En bild på någon du älskar.
Dag 17 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.
Dag 18 – Vad jag åt idag.
Dag 19 – En bild på det jag köpte senast.
Dag 20 – Min favorit film.
Dag 21 – En bild på mig själv som är tagen utav någon annan.
Dag 22 – Min favorithögtid..
Dag 23 – En låt som får mig att gråta.
Dag 24 – Mitt favoritprogram – och varför.
Dag 25 – Den här månaden.


Tio. Regn.


Som ni alla säkert redan visste. Jag älskar regn. Så är det bara.

Stjärnfall.

Igårkväll regnade det stjärnor, och det var så otroligt vackert!
Var ute runt halv elva, och såg 15 stjärnfall, och jag önskade mig samma önskan på varje fall.
Jag låg ute på gräset med Malin, och pratade om hur oändligt stort det är. Ja, det går inte att tänka sig. Det var kallt att ligga där. Men det var värt det.

vind.

Jag hoppas verkligen att mina fina, ganska nya kompisar läser det här.

Jag är så tacksam att jag har träffat er, att jag får spendera fem dagar i veckan med er. Att ni frågar sådär lagom mycket. Att ni är så galna. Att ni skrattar. Att ni ibland inte förstår ett dugg vad jag pratar om. Att ni ibland förstår precis. Att man inte behöver säga så mycket, ni märker ändå. Att ni gillar kramar. Ni alla är så olika varandra, och de är just det som gör det så fantastiskt bra.
Jag har nog aldrig kommit folk så nära som jag känner att jag har kommit er- , och aldrig börjat tycka om folk så pass mycket som jag tycker om er, på så kort tid.
Jag hoppas att vi håller ihop länge, även efter gymnasiet, och jag vet att jag kommer ha en fantastisk tid med er.

Jag ville liksom bara säga det. Ni är alla fantastiska.

Så mycket ord, som aldrig nådde fram.

Jag har ingenting att blogga om just nu.. funderar på att börja på en sån där lista igen nästa vecka...
Ja, det får nog bli så..

Häng med, från vår allra första start!

Sovmorgon imorgon! BOH-YAA!

Jag har lärt mig spela flintasången idag på xylofon. Inte hela.. menmen.. det stod en xylofon inne på bokia och vi hade nästan 4 timmars håltimme efter matteprovet, och början till flintasången stod ju uppskriven.. så det är klart man testar sig fram till resten också!

Imorgon ska jag köpa skor. Så åker inte hem innan jag går till ungkväll. Jag blev lite kär i skorna.
Jag har även gjort stora språkliga framsteg! Har äntligen förstått en ordvits på spanska som jag inte ens förstod att det var en ordvits först.. vilket har vart i sisådär ett halvår.. BRB, ska berätta för Danne.
Godnatt!


Och hjärtat slår nu för hans vemodiga röst.

Idag har jag gjort ett typ, superduperfint collage. Det ska sitta på min vägg under hösten.
I skolan hade vi prov idag, och det känns till min förvåning som om det gick bättre än vad jag hade trott att det skulle göra! Vill få tillbaks det NU NU NU, och se vad jag fick på det!
Annars då.. jag vet inte.. har prov hela tiden känns det som, och imorgon har vi ingen samhällskunskap tack vare det, det sög ju.

Jag och Tuva är söta förresten, baar så att ni vet.


Miljötinget 2011Tjoohooo, jag och vackraste Petra (som ni ser på biilden ovan) har anmält oss till miljötingen :D Anna och Carro ska kanske också med. Toppen!
Det är i Hudiksvall det här året, jag ville åka förra året, men det blev aldrig av. Skojjjjj.


Que horas son, mi corazon.

Dessa två låtar har gått om och om igen på min spellista hela morgonen, om och om igen, bara de två. De ska nog få göra det hela dagen.
Ja nu kryper han fram, han som kan,

Idag har jag haft en fin dag. Men oerhört fina mäniskor. Jag har svalt väldigt mycket vatten och fått väldigt fina russin fingrar och förvirrat busschaufförer och även klivit upp väldigt tidigt för att vara en lördag.
Jag har även ätit pannkakor idag, med mjök till. Och fått en ny favoritlåt för stunden. Och ätit jättemycket choklad.
Jag är glad över att ha träffat så fina vänner!

RSS 2.0