Tillbaka till vintergatan!

Jag sitter och tycker synd om mig själv och äter glass. Inte kan jag bestämma mig för om jag fryser eller svettas heller. Åh, underbart att vara sjuk.

Helt okej ändå.

Ja, ungefär såhär det det ut.
how to make gif

hejdå, mitt nästan långa hår.

Såhär ser mitt hår ut när det är blött. Och det är ganska kort.
Vet inte riktigt hur det kommer se ut när det torkat.. eftersom det antagligen kommer falla annorlunda än tidigere. Tjoho.


kyss mig.

Åh, vad bra den är!!!!!


dröm, dröm, dröm!Fyra stavelser och en vacker klang.

OKEJ HEJ JAG ÄR GANSKA LYCKLIG.
Åh, mitt liv är fint.

Idag på håltimmen var jag till världens finaste skola, och träffade några av världens finaste människor och köpte rosor åt världens finaste lärare. För att det är kärleksvecka under stora sätra. Fin vecka.
Efter skolan var jag och firade mormor och fikade med släkten och fick väääärsta bamsekramen av Emma! ♥
Efter det gick jag ner på stan (det är härligt att gå, för det kan man göra nu, man kan gå nu.) och mötte upp Jojo och Foffe och åt ute för att Jojo fyller år och blir gamal.

Åh, mitt liv är så fantastiskt fint. Visst har jag prov hit och dit hela tiden. Men är det priset man får betala för de ljusa stunderna är det värt det flera gånger om.
Jag lärde mig ett nytt ord förra veckan. E-U-F-O-R-I.

tjugonde februari och det är vår i luften.

Hej. Nu är jag här igen. Igår kom jag hem från en fantastisk helg i fantastiska uppsala. Jag träffade många saknade människor, och jag känner mig ganska lycklig.
Jag tänkte inte berätta så mycket om helgen, mer än att det var underbart.

Idag har det nästan känts som att jag har svävat på moln. Det är vattenpölar överallt! Och imorgon ska jag hälsa på på världens finaste skola igen.

Jag har även insett att jag saknat konventslivet ganska mycket.

Världen är ful och fel, och inte det minsta vacker ikväll

Hej, jag är bara dränkt under en massa krav men annars är det lugnt.
Jag tror att nått min maximala kompetens idag. Mer än såhär klarar jag inte av.
Idag var jag på årsmöte i mariaförsamling. När jag kom hen så krånglade datorerna och skrivarna här hemma, så fick lite panik för att jag inte trodde jag skulle kunna skriva ut mina individuella val. Vi fick koppla in gamla datorn igen och då kunde jag skriva ut. Jag har även skickat in min text på svenskan så då behövde jag koppla in skoldatorn också.
Imorgon har vi spanskaprov, och jag borde redan ha börjat skriva på en uppsats på engelskan som vi ska fortsätta med imorgon, läxa i histora ska också in imorogon. På måndag har vi naturkunskaps-prov. På onsdag har vi samhällskunskaps-prov. Vi har även läxförhör i idrott nästa vecka.

Imorgon åker jag till uppsala och kopplar bort det vanliga livet ett tag, och hoppas på att livet har lugnat sig här hemma tills jag kommer tillbaka. Jag har fortfarande inte packat färdigt..

jag ska nog lägga mig och kolla på juno ikväll.
jag vill att det ska bli väår nu, men NEJ då, snön vräker ned istället.

komsi komsi fina April.


Mitt rum är fint. hejdå.

hejhej, här får ni före- och efterbilder på mitt rum. Men blir lite yr när man kollar på dem.

pictures to gif
Ä lite kär i min tapet, ja. Min almanacka är ganska fin den också. Och mitt sängbord. Och min spegel.


picture to gif
Mer av min fina tapet. Och sängbord. och almanacka. Det synns fåglar i taket också.


picture to gif
Här är min fina byrå och min fina bokhylla. Och man ser min fina fina klocka, som hänger snett jusst nu. Vad mer, massa mysiga foton som finns överallt på väggarna. Och gardinen hänger fult på bilden.


how to make gif
Fåååglaaaar. Bokhylla. Skrivbord.
Jag har ett fint rum.

ja, men hej varmluftsballong och höga löner.

Insåg precis att min novell innehåller så mycket symbolik så att det skulle räcka till en tjock jävla bok, och ändå bli över.
Skriver om slutet.
ååååååh.

Min klocka hänger snett på väggen, men det är fint ändå.

Jag har målat mina naglar rosa. Med blå-glittrigt magelack ovanpå. Det är fint.
Jag har kommit in i en knepig period då allt ska glittra. Jag beskriver hela tiden saker för mig själv som "glittrande". Det är nog ett nytt favoritord. Fast kläder ska inte vara glittriga. nej, uschnej.

Just nu dricker jag te och äter choklad, och småredigerar min nästan färdiga novell. Jag lyssnar på fin musik också. Åh. Fint liv.

Idag hade vi bara en lektion på morgonen, och jag har fått mycket gjort idag. Jag har räknat ikapp matten, gjort färdigt naturkunskapen, skrivit färdigt texten på svenskan OCH fått tid till att färga håret på Anna. Hon är en regnbågsponny nu. Åh, tänk vad mycket man hinner göra på en dag då man inte är i skolan. Jag har till och med fått lite egentid. Då kan man måla naglarna. Och snart är det lov.

Fin dag idag trots att man inte har någon såndär speciell att dela den med.

Jag villl vara här. I ditt ansiktes ljus.

Nyss kommit hem från fina finare finaste Undersvik.
Vi gjorde allt sånt där som man gör när man är i undervik- Åt gott, sjöng mycket, skrattade ännu mer och grät lite grann och sov lite för lite.

Åh, vad mycket jag gillar Undersvik.
Allting ska glittra.

OKEJ. Mitt liv går ganska bra nu.
Igår fick jag reda på att jag fått A på mitt tal. (Själva texten alltså, framförandet fick jag C på, ehehe.) Igår fick jag även träffa mååånga fina människor jag saknar. Min novell jag börjat på är nästan färdig. Idag åt jag och några kompisar lunch på stadshuset igen och diskuterade ideer, och det bestämdes att det faktiskt BLIR AV. Suuuuuper duuuuuuper kul ju! Åh, så glad att vår idé blir verklighet, och jag avslöjar snart mer om vad det handlar om. Idag har jag även fått lite utav en bekräftelse också.
Mitt liv är ganska spännande just nu. Och februari går fort märker jag.
Snart är det vår.
I helgen åker jag till Undersvik. ÅH. Vilken lycka. Har köpt massa godis. Hihi, det hör till.

 <-- Alltså, typ mitt liv idag.

Le perfect match.
"Egentligen är det siffror som inte har något värde."


Bild tagen av Johanna.
www.annahoj.blogg.se

Idag hade vi friluftsdag. Jag gick med mina fina muppar som jag umgås med alldes för sällan numera.
Vissa klasskamrater hade ju så brottom och skulle gå så fort och ta genvägar överallt. Hehe. 
Vi promenerade, åt korv, och promenerade tillbaka. Vi hann med en sväng i några butiker. Så som normala männiksor gör, liksom. Faktiskt. Kanke. Inte.

Idag hatar jag bussar. :) Ganska mycket :)


Förresten, bilden är värsta tripp, trapp, trull ju.

Jag känner inte för att komplicera till saker just nu.

Okej. Nu är det såhär.
Petra har fått bekräftat att hon får åka på PIP. Vilket är typ bäst!
I helgen åker jag till bästa Undersvik med fina männiksor och gör fina saker.
Helgen efter det åker jag till Uppsala på whatevercon.
Och hela den här veckan är fullspäckad med saker!
Åh, ♥

Annars då? Jag var till tandläkarn idag, alltid lika trevligt, och det är fortfarande en gåta varför de pratar med en medans de gräver en i munnen. De gör det med flit.
Det är kallt ute.
Det blåser ute.
Det är mörkt ute.
Det är snö ute.
Det är inte april.
MEN, vinter är ganska fin.

Och jag tänker fortsätta gå  strumpbyxor.

fååååågel.

Jag har suttut i säkert över 40 min och kollat på en 12 minutersvideo för att lära mig vika en papegoja. Aldrig mer. Från och med nu hatar jag papegojor.

Alltså, den ser ganska fin ut på bild, vilket kan bero på att man knappt ser hur den ser ut. Hihihi. Nej men alltså, såg ni den i verkligheten så skulle ni skratta. Alltså jag orkar inte. Det är ful.


Tack vara den där videon märkte jag inte fören nu att klockan är elva. jag har ju inte ens sovmorgon imorgon för att jag ska till tändläkarnen. Åh, orkar inte.

Godnatt hejdå.

Ryck upp dig.

hjHgry on Make A Gif, Animated Gifs

femte februari

Jag orkar inte följa listan helt och hållet. Tar den lite när jag känner att jag känner för det, och nu gör jag inte det.

Igår sov bästa Sanna här. Galet. Vi åt pizza, kolla på tv och åt chips, choklad och glass. Vi mådde lite illa sedan. Det var mysigt, det var en fin kväll.


Dag 4 - Din favorittid på året?

April. Definitivt april. Fina, fina, underbara, vackra, fantastiska april.
Varför? Jo, för att nu vaknar allt. Och den sista snön smälterbort. Allting går fort och övergången från nästan vinter till nästan sommar går på nästan en vecka bara. Och hela tiden är det vår.
Det är övergången jag gillar. Från snöslask till grönt gräs. Från mörkt till jätteljust. Från död till liv. Från is till rinnande vatten.
Fina april.

Dag 3 – Meningen bakom ditt bloggnamn

Materiella ting.
Saker saker saker. ALLT handlar om saker. Grejer. Prylar. Hela tiden vill vi ha mer, hur mycket vi än har vill vi ha mer, och det där som egentligen är viktigt glömms bort. Tankar, känslor, men famförallt, drömmar. Drömmar som inte handlar om dyra kläder och nyaste appelprodukten. Nej, utan drömmar om varmluftsballonger och stjärnklara nätter.

Det är tanken..
och sedan kan man ju vända och vrida på det som man själv vill.


Jag ska samla mina drömmar i en ask och släppa dem fria i skogen då våren kommer.

Jag känner att jag börjar slukas mer och mer in i en period då det bara dyker upp fundering efter fundering i mitt huvud. Jag föredrar att lyssna just nu, inte prata. Men det är ganska skönt det också.
Det bästa är att det kommer upp klarhet efter klarhet för varje textrad.

RSS 2.0