-

Låser bloggen i helgen igen, men denna gång fortsätter jag skriva. Jag gör det för att kunna bli mer öppen. Bara de som står mig nära får lösen. Säg till om ni vill ha.

(:

Okejokejokjeokej, lyssna nu då!

Öh, ni minns uppsatsen jag skrev om i förra inlägget? Den har vi ju skrivit i två kurser, histora och svenska. En uppsats, men två betygssättningar. En för svenskan och en för historian. På svenskan fick jag B, MEN PÅ HISTORIAN FICK JAG A! Det hade jag inte räknat med. Det kändes härligt. Ja, verkligen härligt. Eftersom jag faktiskt lade ned mycket tid på den. Kollade den totala redigeringstiden på den. 24 timmar. Under loppet av sisådär tre veckor. Visserligen skrev jag den med inställningen "Det är bara att få det gjort" men vad sjutton, åh, nu känns det bra igen.

B. Som i andra plats i alfabetet liksom.

hej. Världens jävligaste jävla grej hände på svenskan. Nya betygssystemet suger.
Vi fick tillbaka uppsatsen vi skrivit i svenska och historia (en gemansam alltså) som vi i klassen (var för sig) jobbat asmycket med. På sidan där betyget står stod det en överkluddad cirkel med att A i, och under den stod det ett B. Så jävla surt. Var SÅHÄÄÄÄR nära. Hade uppfyllt alla kriterier för E, alla för C, och alla förutom EN enstaka på A. Blir less. Visserligen är det redan för sent för att kunna få A i kursen, men ändå. ÅÅÅÅH. Blir less. Kunde inte det där A:et jag fått från början fått stå kvar bara?
Det hade vart en sak om det stod B från början, men nu, nu när jag fick ett A från början, som sedan ändrades blir det en helt annan grej. Man var så nära. Skitgrejer, Nu är jag sur. Har typ fyra timmers håltimme nu, det e också segt. Sen har vi historia, och sen slutar vi.
Är så less på hela systemet skolan och arbetsmarknaden och samhället och hela livet är baserat på. Tur att det bara är en vecka kvar av skolan. Fyfan vad skönt med lov.

(Och ja jag vet att B är ett bra betyg, och jag är ganska nöjd med det, men liksom; det stod ju ett A från början. Sluta tjata,)

Keep breathing,


Gjorde om min tröja.

Lekte med en sax, en tröja jag tröttnat på och klorin för några dagar sedan. Så här blev det:

Före:


Efter:

Sol och varmt väder. Runt min handled en nyinköpt fjäder.

Fy sjutton vilken fin dag!
Hade lång håltimme mellan historian och matten idag, så jag och finaste Anna, Sanna och Petra tog bussen till Valbo och chillade i solen där och kikade lite i olika butiker. Glad.

Hade matte nationella med en skön lärare och det kändes helt okej-bra. Efter det hade vi engelska och då fick vi tillbaka alla nationella vi gjort där. Är nöjd med mitt resultat, varken mer eller mindre, men nöjd. Inte besviken, inte jätteglad. Nöjd.

<-- mys på ettans buss!

Fett coolt. Rymden mitt framför ögonen liksom.

Tumblr_m42op0xtpr1r7kx8go1_500_large

◊~◊~◊~◊~◊~◊~◊~◊~◊~◊~◊~◊~◊~◊~◊~◊~◊~◊~◊~◊~◊~◊~◊~◊

Idag var café existens för sista gången. Det är lite sorgligt, och jobbigt. Där fick jag må bra förut mitt i det mörka, och har fortsatt må bra där. Kommer sakna alla fina själar som brukar hålla till där. Avslut är nästan alltid så jobbiga.

Skrivet 17 Maj.

Jag har handskats med djävulen. En sparv i en fjäderhatt.
Bär på ett armbandsur. En förälskelse av den svartaste natt.
Stjärnhimlen visar konturerna av en tistel,
En vindpust för med sig en doft av en vintertidsmistel.
Snurrar min karusell runt en trädkrona,
Ber dig att mitt liv skona.
Med saltsmak på läpparna,
Vandrar jag gärna vid skogsbrynet med käpparna.
Blicka mot kvällssolen som går ned för din vilja,
Inte ens ladusvalorna kan oss skilja.
Himlavalvet färgas efter din färg,
Rött som tränger sin väg ned i min ryggmärg.
En skuggteater med skiftande skepnad följer mitt sinne,
Betraktar en tindrande virvel av nakenhet där inne.
Kvällsdoft av en gammal förfallen urskog,
Gatan av tröst du mig ifråntog.
En haltande nykysst galenskap,
Gjort på trasor och sinnessjuk vänskap.
Du stegvis stärker formeln för kindben,
I ögonvrån en vanskapt siluett i ett mörkerbelagt sken.
Startskottet för ett totalt, otvivelaktigt sönderfall,
Ser dimmigt invirad i tjocka filtar men fortfarande kall.
Du är min uppgivna tillflykt som gör mig svag,
Trots det är du mitt oroslugn genom varje andetag.

Du vaggar mig i bestämmelsens grav. Vilse på ett stort, men slutet hav.

Idag har jag haft min solhatt på mig hela dagen. Den är hemskt bra, för man slipper möta folks blickar och slipper därför också hälsa på folk man inte vill hälsa på, lärare märker inte om man inte ger dem uppmärksamhet och det är lättare att ignorera omgivningen när man skriver prov. Dessutom känner man sig lite mystisk när man sitter på bussen och kollar ut genom fönstret och ingen som kliver på kan se ens ansikte.

Just nu chillar jag med sötis Sanna, vi hr luggat, och nu vet vi inte vad vi gör.

Det ser ut som att jag slår Sanna, men det gör jag inte. Punkt.


Rubrikslös.

Tog ur bollen av hår på huvudet. Fint fint sörru.


Vatten, skratten, natten, skatten, katten, hatten.

Jag har verkligen ngenting att blogga om, men gif:ar är fina, så ni får en till sån.
Spegelblanka vatten.

Hej. Jag har egentligen ingenting att säga. Jag borde plugga matte, för jag har nationella imorgon, men det orkar jag faktiskt inte. Tröjan jag har på mig på gif:en köpte jag i Göteborg, den är fin. Rött läppstift och boll på huvudet är också ganska fint.

http://picasion.com

Glas. Tunnt, skört, genomskinligt.


Gör som det står bara, okej?


Skapar vår egen tomhämta berusning, i denna evighets stressrusning.

Har haft en hemskt trevlig helg i Göteborg med mina fina kyrk-vänner. För att citera facebook har jag hunit med en massa tåg-åkande, segway(skitkul!), hotellpools-badande i kallt vatten, shopping för pengar jag egentligen borde sparat, en träff med min superhemliga förälskelse (haha ♥ ) och Lisseberg. Väldigt nöjd.

Jag åkte till och med atmosphere. Idiot. Precis när man åkte ned var det läskigt, men när man kommit ner så var det en besvikelse. men åh, allt var bra med helgen.

Och tivolin är fina även på kvällen då det är mörkt. Trots berg-och-dal-banor.


Vi åker snabbare än molnen som färdas i skyn, Vindarna för med sig fyllda toner en glädje genom byn.

Bloggar en snabbis live från hotellrummet i Göteborg.
Idag har jag åkt en massa tåg, åkt segway, badat i hotellets kalla pool med UTMÄRKT utsikt över staden och promenerat omvägar till ullevi. Väldigt fint.

Imorgon väntar shopping, förhoppningsvis en någolunda hemlig date med en vän som också befinner sig här i G-borg under helgen och LISSEBERG. Så extremt taggad, Imorgon ska vi röja!

Pussar, jag mår bra. Lycklig som få.

En haltande nykysst galenskap, gjord på trasor och sinnersjuk vänskap.

Låste uppbloggen tidigare. Imorgon åker jag till Göteborg och älskar livet. Ska tillbringa dagarna med segway-åkning, Lisseberg, chillning på hotellet och i poolen och en massa shopping! Kommer bli så jävla bra. Jag mår bra, för att jag är klok. Snart sommarlov. Ryck upp dig, bit ihop och håll ut.

Sex Fem TjugoTolv.

Hemkommen från stugan.
Spenderat flera timmar idag med att resa. Båt, bil, buss och tåg. Jag gillar det. Jag älskar det. Att förflytta mig mellan olika platser liksom.

Det finns en massa saker jag måste göra. Funderar på att gå och lägga mig och sova istället och strunta i alla dessa saker.
Tror jag kommer låsa den här bloggen fram tills sommarlovet och låss upp den då.

Kom igen, nu kööör vi!

Hej okej nu är det så här. Jag var i Västerås, jag var på dinocon. Jag mår ASBRA! Snart är det sommar, och jag ska ge allt innan dess! I sommar ska jag gå runt och gör en massa, massa fel. För på sommaren har man råd att göra fel, nu måste allt vara rätt helt tiden för allt man gör betygsätts. I sommar ska jag vara så fri så fri så fri, och göra FEL, och tycka att det är okej. Lära mig leva med det. Allt måste inte vara perfekt hela tiden. I sommar ska jag göra annorlunda och jag ska göra fel och jag ska ta konsekvenserna som inte blir ett dåligt betyg.

Det är jobbigt att vara samhällsvetare, för man får hela tiden höra om hur fel och trasig världen är. Om hur dåligt samhället är och hur hemska människor är. Men faktum är att allt är så jävla vackert så man skulle kunna dö.
Det är så fint att det som växer på vissa träd kallas för näsor, och det är så fint att det är vitsippor överallt, och det är å fint att man får vårstäda, och det är så fint att det är ljust, och det är så fint att det finns så bra människor, och det är så fint att leva. Så sluta säg att världen är trasig, och att samhället är fel, för det är bara personer som är trasiga och fel. Det är personer som förstör och det är personer som formar, så sluta skyll på världen för det ligger hos er.

Grejen är det att man måste leva i nuet. Det har jag kämpat väldigt hårt för att lära mig, och det är inte enkelt, men det är fint nu och det bryr jag mig om. Därför kommer inte jag sota ned det fina med att oroa mig inför hur illa framtiden kommer bli med tanke på hur trasigt allt är redan nu och allt tycks ju gå i fel rikting, men de som påstår detta gör heller ingenting.

Ärs. Världen är fin och det är människor som är trasiga, men vårnaturen har en magisk kraft att hela. April slog snett, men jag är glad.

RSS 2.0