Perspektiv och olika vyer.

Vet ni vad som är tråkigt? Folk som håller med hela tiden. Att alltid komma överens. Folk som säger sådant man redan vet och som aldrig säger emot en. Det är tråkigt att bara berätta och bara lyssna, och hålla med. När ingen ifrågasätter. Tråkigt när det inte blir någon diskussion. För då får man inga nya perspektiv på saker och ting. Då kan man inte tänka om på nytt, och man lär sig ingenting. Så himla tråkigt att inte utvecklas. Jag tycker det är viktig med nya perspektiv, iallafall för mig. Gillar att vrida och vända på saker och ting.
Visst är det väl sunt, och bra och hälsosamt att komma överens och hålla med varandra också, så att det inte uppstår konflikter och dyligt. Men i längden och för ofta blir det allt för tråkigt. Och inte alls sunt längre.

Avtryck
Poet: Pauline

Håller med, och något som är ännu värre är de som inte kan acceptera att man tycker olika. Istället för att fortsätta tills man inte kommer längre i diskussionen och helt enkelt får acceptera att man har olika perspektiv så kör de på offensiven och vräker ur sig alla möjliga personangrepp bara för att man inte ser på saker likadant som dem.

2012-08-15 @ 19:30:04
URL: http://theorbitof.blogspot.se/

Sänd en tanke:

Avsändare:
Jag kommer igen

E-postadress: (publiceras ej)

Virtuell verklighet:

Tanke:

Trackback
RSS 2.0